Als ondernemer droom je van het waarmaken van je ambities

De meest voorkomende uitdagingen waar het MKB tegenaan loopt tijdens de groei van hun onderneming zijn de lange betaaltermijnen van debiteuren. 40% van het MKB kampt hiermee en ervaart dit als belemmering om ambities waar te kunnen maken. Grip houden op het kredietrisico, niet alleen wanneer maar ook of ze wel betalen, blijft een uitdaging. Daarnaast vraagt het managen van de groeiende klantenbase en de bijkomende complexe administratie veel tijd. Tijd die ondernemers liever besteden aan hun core business.

Gelukkig is er vanaf nu een oplossing.

Wij herkennen de uitdagingen en hebben speciaal voor het MKB een aantal oplossingen ontwikkeld waardoor groei niet meer hoeft te stagneren. Rekening houdend met het belang van een goede customer experience voor het MKB zorgen wij op de achtergrond ervoor dat zij veilig (internationaal) handel kunnen bedrijven met hun klanten. Zo leveren wij extra werkkapitaal om groei ambities te verwezenlijken en bieden we grip op en inzicht in de liquiditeit door middel van state of the art tools.

Samen verwezenlijken wij jouw groei ambitie!

Waarom Togather?

1. Niet meer wachten op
jouw betaling

2. Geen risico op faillissement 
of wanbetaling

3. Geen mededeling over de
verkoop aan jouw klant

4. Ook facturen op jouw 
internationale klanten nemen wij over

5. Overname huidige niet vervallen facturenportefeuille van kredietwaardige klanten

Maar
er is meer! Klik hier

Onze methode

Het werkt heel simpel

work_flow_new
1.

Je verstrekt jouw afnemer en Togather de factuur (digitaal).

2.

Binnen 2 dagen wordt 95%* van de factuur voldaan door Togather.

3.

Jij ontvangt de betaling van de afnemer en rekent deze af met Togather*.

work_flow_new

*Na het toekennen van een limiet aan jouw klanten, nemen wij alle niet vervallen facturen van deze klanten over. Binnen twee dagen betalen wij 95%. Als jouw klant de factuur binnen 30 dagen voldoet, ontvang je nog eens 3% van het factuurbedrag. Dit is 2% bij 31-60 dagen en 1% bij 61-90 dagen.Als jij de betaling ontvangt wordt deze betaling verrekend met het uit te betalen bedrag van de nieuw aangeleverde facturen. Hoe eerder jouw klant jou betaalt, hoe meer extra cash jij ontvangt. Wel zo eerlijk toch!

Hier doen wij het voor

Onze oplossingen

img1_new

Meer Liquiditeit

Werkkapitaal om te investeren in jouw groei

Wij kopen jouw debiteuren portefeuille tegen hogere betalingen dan ieder andere traditionele factoraars. En betaalt jouw klant eerder, dan ontvang je nog eens een extra hoge premie. Wel zo eerlijk toch? Dankzij gratis toegang tot ons ‘state of the art Credit Management Systeem’ heb je 24/7 inzicht in het betaalgedrag van jouw klanten.

img2-new

Meer Zekerheid

Met vertrouwen ondernemen

Tijdens de credit check informeren wij je over de kredietwaardigheid van jouw klanten. Alle facturen van de geaccepteerde klanten worden direct uitbetaald, zonder onverwachte kosten achteraf. Simpel.

Als je loslaat... heb je twee handen vrij!

factoring

Betere Klantrelatie

Behoud van goede band met je klant

Jouw klant krijgt geen mededeling zodra jouw facturen door ons zijn gekocht. Het contact tussen jou en je klant blijft intact. Dankzij gratis toegang tot ons ‘state of the art Credit Management Systeem’ is je workflow beheer volledig geautomatiseerd en professionaliseer je jouw debiteurenbeheer.

liquiditeitsprobleem

Beter Inzicht

Altijd op de hoogte van jouw liquiditeit

Van nu af aan geen zorgen meer over het betaalgedrag van jouw klanten. Jouw bedrijf is financieel gezond, beschikt over een goede cashflow en is administratief nog efficiënter en professioneler ingericht. Je zult zien dat dit het betaalgedrag van jouw klanten positief zal beïnvloeden.

Heb je in je hoofd nog ruimte
voor grootse plannen?

img5-new

Minder Zorgen

Weer tijd om te dromen over jouw ambities

’s Nachts wakker liggen met de vraag of facturen wel tijdig betaald worden zijn voor jou passé. Jij hebt zicht en grip op het beheren van jouw debiteuren en jij kunt je weer volledig focussen op het waarmaken van jouw ambities. Afspraken met klanten gaan weer over jouw product of dienst en niet over openstaande facturen.

werkkapitaal

Duurzame Groei

Grenzeloos ondernemen

Kansen om jouw groei te continueren kunnen verzilverd worden dankzij het beschikbare werkkapitaal, dat meegroeit met jouw omzet. Je hebt dus blijvend grip op jouw liquiditeit en kredietrisico.

testimonial-new

Ik ben blij dat ik de piekmomenten op kan vangen.

Dimitri Romijn CFO – SWETS GROUP BV

Snel werkkapitaal beschikbaar voor de groei van jouw bedrijf

Togather is dé uitkomst voor groei MKB’ers die...

... zaken doen met bedrijven in én buiten Nederland.

... sneller willen groeien door meer investeringen in arbeid en/of goederen.

... lange(re) betaal termijnen ervaren bij hun grotere, financieel solide klanten.