Backoffice Medewerker – Fintech bij Togather Finance

Backoffice Medewerker – Fintech

Wij geloven dat ondernemend Nederland beter presteert als zij meer ‘in control’ is over haar werkkapitaal en dit eenvoudig kan verkrijgen. Ben je op zoek naar een uitdagende job in een fintech organisatie? Wil je meewerken aan onze customer journey om dit te bewerkstelligen? Hecht je veel waarde aan klanttevredenheid en heb je cijfermatig inzicht? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat ga je doen?

In je rol van Backoffice medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt nieuwe klanten vertrouwd te raken met onze werkwijze en voor bestaande klanten draag je zorg voor een optimale dienstverlening. Daarnaast voer je dagelijks controle- en administratieve werkzaamheden uit. Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel, dus jouw actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het team wordt zeker op prijs gesteld.

Herken je je hier?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als credit controller of administratief medewerker
  • Je kunt goed werken met geautomatiseerde systemen en applicaties.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.
  • Je beschikt over cijfermatig inzicht en uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je bent enthousiast, stressbestendig en initiatiefrijk.

Wij bieden:

Wij bieden je een attractief salaris pakket, waaronder een goed salaris, 27 vakantiedagen, alle faciliteiten die jij nodig hebt om je werk goed te doen, inclusief mobiliteitsvergoeding.  Last but not least een goed bereikbare werkomgeving in de hoofdstad van Nederland.

Bedrijfsprofiel

Togather Finance ontstond in 2017 en is onderdeel van moederbedrijf Channel Capital Advisors. Wij zijn een bundeling van enerzijds financiële expertise over ondernemerschap in het MKB én anderzijds data gedreven kennis. Daarom kunnen wij ambitieuze ondernemers in het MKB helpen met het waarmaken van hun toekomstgerichte ambities. Wij zijn een snelgroeiende organisatie met enthousiaste en hardwerkende slimme collega’s. Wij vinden het bovendien belangrijk dat onze medewerkers zich binnen de organisatie vrij voelen om eigen initiatief te tonen.

 Daarnaast stimuleren we iedereen om zichzelf op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze medewerkers dan altijd gemotiveerd blijven waardoor ze hun eigen creativiteit in denken en doen kunnen inzetten voor het gemeenschappelijke doel van onze organisatie én onze klanten!

We zijn een internationale en tegelijkertijd informele organisatie. Wij geloven dat wederzijds respect binnen die mix van medewerkers met verschillende competenties, kwaliteiten en achtergronden, dé succesfactor is om voor onze klanten en opdrachtgevers het verschil te kunnen maken.

Interesse?
Reageren is eenvoudig, gewoon een email met je CV en motivatie kan je sturen naar careers@togatherfinance.nl. Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op www.togatherfinance.nl of bekijk ons LinkedIn profiel volg Togather Finance. Direct via Indeed, klik hier.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email