Een gezonde balans

Voor een onderneming is het hebben van een gezonde balans van groot belang om te groeien en zaken te kunnen doen, met name bij het einde van het boekjaar. De balansverhoudingen van de onderneming worden gebruikt bij de beoordeling door kredietinformatiebureaus, kredietverzekeraars en kredietverstrekkers, maar ook door klanten en leveranciers.

Een positieve beoordeling levert allerlei voordelen op. Meer vertrouwen van klanten, betere onderhandelingspositie met leveranciers, lager risico op boete rentes van kredietverstrekkers.

Tip. Dit kun je optimaliseren door maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat de solvabiliteit van de onderneming op orde blijft.  Houdt je voorraden zo laag mogelijk, maak gebruik van lease oplossingen en zorg dat je klantbeheer op orde is. Weet met wie je zakendoet, factureer zo snel mogelijk, zorg dat het debiteurenbeheer adequaat wordt opgevolgd. 

Met Factoring 2.0 heeft een onderneming met één oplossing zijn solvabiliteit verbeterd en de liquiditeit altijd op orde. Het is dé off balance oplossing, door de vorderingen op klanten te verkopen haal je deze van je balans af, met de liquiditeit los je (een deel van) krediet af of verlaag je het crediteuren saldo waardoor de balans korter wordt en je solvabiliteit beter wordt.  Het extra werkkapitaal kan worden ingezet om de productiviteit te verhogen en groei te versnellen.

De voordelen:

– Gezonde balans
– Geen mededeling aan de klanten
– Nationaal en internationaal
– Ook de bestaande portefeuill
– Geen betalings -en faillissement risico

Wil je direct weten wat dit voor jou kan opleveren? Bel 020- 770 35 25 of mail naar sales@togatherfinance.nl 

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
[15]
[15]
[vgoAlias]
[vgoAlias]
[id^="_form"]
[id^="_form"]
[id$="_submit"]
[id$="_submit"]
[^;]
[^;]
['on' + event]
['on' + event]
[?&]
[?&]
[^&#]
[^&#]
[(d+)]
[(d+)]
[i]
[i]
[results[1]]
[results[1]]
[elem.name]
[elem.name]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-']
[+_a-z0-9-']
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[a-z]
[a-z]
[el.name]
[el.name]