“Een voorspelbare cashflow ongeacht de betaaltermijn van mijn klanten.”

Dat de arbeidsmarkt in de logistieke sector hard groeit is duidelijk, maar hoe komen de distributie centra aan gekwalificeerd personeel. Daar zorgt dit specialistische uitzendbureau voor. Zij werven en trainen medewerkers in deze sector ten behoeve van haar klanten.

Als betrouwbare partner voor haar klanten neemt de vraag toe en worden de projecten groter. Naast het mee-groeien van de faciliteit met de groei van haar omzet, wilde de ondernemer ook zekerheid van betaling en niet afhankelijk zijn van de betaaltermijnen bij haar klanten.

De beschikbaarheid van werkkapitaal is belangrijk, maar uit de vraag van de ondernemer: “Ik wil een voorspelbare cashflow ongeacht de betaaltermijn van mijn klanten”, blijkt wel dat voorspelbaarheid minstens zo belangrijk is. In deze markt is klantgerichtheid extreem belangrijk en willen de klanten ontzorgd worden voor het gehele proces van werving  tot en met uitbetaling van de gewerkte uren. Dat biedt deze onderneming haar klanten als geen ander.

Voor de ondernemer de reden om te kiezen voor een klantgerichte oplossing, waarbij de klant geen ‘last’ heeft van de financieringsvorm die de ondernemer kiest.

De adviseur van de klant, Alwin Bloem van Capital B2B, kwam op basis van de behoefte van de ondernemer uit bij Togather. Dankzij de professionele begeleiding van Alwin, zijn kennis en ervaring verliep het proces van aanvraag tot de eerste uitbetaling uiterst soepel, inclusief de overname van de faciliteit bij de vorige partner.

Om de groei van deze onderneming structureel te financieren is een structurele oplossing nodig, dat biedt de meegroei-faciliteit van Togather. En de ondernemer? Hij kan zich volledig richten op zijn business en ervaart geen stress mee of en wanneer zijn klanten zijn facturen betalen.

Wij bedanken Alwin en Eva voor het succesvol begeleiden van deze groei-onderneming bij het realiseren van haar ambities. Wil jij ook een structurele werkkapitaaloplossing voor jouw bedrijf of ben je adviseur en wil je jouw klant daarbij helpen, neem dan contact op met Eva, Frank, Mitchel of Nicole en vraag hen naar de mogelijkheden. 

tombstone uitzendbranche
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
[15]
[15]
[vgoAlias]
[vgoAlias]
[id^="_form"]
[id^="_form"]
[id$="_submit"]
[id$="_submit"]
[^;]
[^;]
['on' + event]
['on' + event]
[?&]
[?&]
[^&#]
[^&#]
[(d+)]
[(d+)]
[i]
[i]
[results[1]]
[results[1]]
[elem.name]
[elem.name]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-']
[+_a-z0-9-']
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[a-z]
[a-z]
[el.name]
[el.name]