Goed nieuws voor ondernemend Nederland!

Het IMK – Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf en Togather Finance slaan de handen ineen om ondernemers bij te staan bij het realiseren van hun ambities.

Het IMK helpt ondernemers om toekomstgericht te ondernemen gedurende alle fasen van hun onderneming. De adviseurs van het IMK ondersteunen jaarlijks duizenden MKB ondernemers. Deskundig, betrokken, resultaatgericht en volstrekt onafhankelijk.

Met de, door het IMK ontwikkelde, Good Company Score heeft iedere ondernemer binnen 11 minuten inzicht in de kwetsbare aspecten van de onderneming. De Good Company Consulent zal samen met de ondernemer de pragmatische brug maken naar een passende versterking van de kwetsbare aspecten.

De missie van Togather sluit hier naadloos op aan. Het structureel beschikbaar maken en beheersen van het werkkapitaal van de onderneming is de financiële ruggengraat waarmee ondernemers hun ambities kunnen verwezenlijken. 

Een voorspelbare optimale cashflow, lagere risico’s en minder administratieve rompslomp zijn essentiële ingrediënten voor ondernemers om zich te kunnen concentreren op hun business. 

Door de samenwerking kunnen we ondernemers nog sterker en weerbaarder maken voor veranderingen in de markt, economie en crises, die hun toekomstbestendig maken in het bedrijfsmodel, de ondernemer zelf en het financieel fundament. 

Wil je meer weten wat het IMK of Togather Finance voor jou kan betekenen, neem contact met op Yvonne Blijie van het IMK of Nicole Doeves-Seijkens van Togather. Zij informeren je graag over de mogelijkheden voor jouw onderneming.

IMK x togather
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
[15]
[15]
[vgoAlias]
[vgoAlias]
[id^="_form"]
[id^="_form"]
[id$="_submit"]
[id$="_submit"]
[^;]
[^;]
['on' + event]
['on' + event]
[?&]
[?&]
[^&#]
[^&#]
[(d+)]
[(d+)]
[i]
[i]
[results[1]]
[results[1]]
[elem.name]
[elem.name]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-']
[+_a-z0-9-']
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[a-z]
[a-z]
[el.name]
[el.name]