Hoe financier ik de groei van mijn onderneming?

Als groeiende onderneming is het belangrijk om de werkkapitaal goed op orde te hebben en dat de werkkapitaalpositie ook meegroeit met de groei van de onderneming. Factoring is daar een goede oplossing voor. De bevoorschotting van de debiteuren zorgt ervoor dat de werkkapitaalspositie meebeweegt met de hoogte van de debiteuren. Op deze manier kunnen de kortlopende financiers tijdig worden betaald en wordt spanning voorkomen. 

De Factoringsmarkt is volop in beweging met verschillende aanbieders. Robert Claassen: Als organisatie hebben wij verschillende samenwerking met factormaatschappijen, maar voor elke klant is maatwerk nodig. Binnen onze klantengroep zien wij een aantal snelgroeiende bedrijven waarmee ook de behoefte naar werkkapitaal toeneemt. Factoring is hier een van de oplossingen voor en daarom vinden wij het belangrijk om met factoringpartijen samen te werken. Sinds deze maand zijn wij ook een samenwerking aangegaan met Togather Finance. 

Togather is de enige “stille” factoraar in Nederland die tot maximaal 95-98% van de uitstaande nationale en internationale debiteuren koopt zodat de ondernemer snel kan groeien zonder zorgen over betalingsrisico en ook faillissementsrisico. Stille factoring is waarbij de gefactureerde niet op de hoogte is van de wijze waarop facturen worden gefinancierd.  Middels een state of the art creditmanagementsysteem heeft de klant 24/7 inzicht in het betaalgedrag van haar relaties en dus in control over het beheer en behoudt het persoonlijk contact met de relatie.

Sicco Goede (Manager Partner Sales Togather): wij zien in CM&P een zeer geschikte preferred partner om een proactieve rol te vervullen in het signaleren van mogelijkheden en het aanbieden van onze oplossing voor haar groei klanten. 

Claassen: ieder bedrijf doorloopt een bepaalde levenscyclus. Elke fase vraagt om andere financiering en met de juiste financiering kan de groei en winstgevendheid van een onderneming aanzienlijk worden verbeterd. De adviseur van CM&P weet wat het beste bij de onderneming past en sinds vorige week zijn we een samenwerking aangegaan met Togather Finance die een nieuwe vorm van factoring in Nederland heeft geïntroduceerd speciaal voor snelgroeiende ondernemingen die niet willen dat de naam van de factoraar en/of een ander rekeningnummer op de factuur komt: Factoring 2.0.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
[15]
[15]
[vgoAlias]
[vgoAlias]
[id^="_form"]
[id^="_form"]
[id$="_submit"]
[id$="_submit"]
[^;]
[^;]
['on' + event]
['on' + event]
[?&]
[?&]
[^&#]
[^&#]
[(d+)]
[(d+)]
[i]
[i]
[results[1]]
[results[1]]
[elem.name]
[elem.name]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-']
[+_a-z0-9-']
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[a-z]
[a-z]
[el.name]
[el.name]