Klantverhaal; Geen last van lange betaaltermijnen, door een structurele oplossing.

Wij kondigen met trots de succesvolle transactie aan van een structurele, ‘undisclosed’, werkkapitaal faciliteit van EUR 2,5 mln. Deze lange termijn oplossing zorgt ervoor dat de relatie met de klant behouden gewaarborgd blijft en dat er geen hinder meer wordt ondervonden van lange betaaltermijnen.

Ten behoeve van één van de snelst groeiende bedrijven die actief is in de farmaceutische sector binnen Europa.

Wij zijn benaderd door de financieel adviseur van het bedrijf, Martijn Bos (Orchard Finance), om onze financieringsoplossing te pitchen. Deze oplossing moest het kapitaalintensieve groeiplan op lange termijn faciliteren, waarbij ook rekening gehouden moest worden met de beruchte lange betalingstermijnen in deze sector. Samen met de klant en zijn adviseur is het ons gelukt om een ‘undisclosed’ oplossing te structureren die specifiek tegemoetkwam aan de behoeften van het bedrijf. 

Eva de Groot – Investment Manager van Togather Finance

“Het was meteen duidelijk dat wij een oplossing moesten vinden voor het betalingsgedrag van de sector. Ik ben erg trots dat wij ons geautomatiseerde herinneringen- en aanmaanproces konden aanbieden regelen, naar tevredenheid van de CFO van het bedrijf. Bovendien hebben we het bedrijf de gevraagde flexibiliteit gegeven om de faciliteit op te schalen in lijn met de verwachte groei. Ik wil in het bijzonder Martijn Bos van Orchard Finance bedanken voor het ter beschikking stellen van deze mogelijkheid en zijn steun in het uitvoeringsproces. ”

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
[15]
[15]
[vgoAlias]
[vgoAlias]
[id^="_form"]
[id^="_form"]
[id$="_submit"]
[id$="_submit"]
[^;]
[^;]
['on' + event]
['on' + event]
[?&]
[?&]
[^&#]
[^&#]
[(d+)]
[(d+)]
[i]
[i]
[results[1]]
[results[1]]
[elem.name]
[elem.name]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-']
[+_a-z0-9-']
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[a-z]
[a-z]
[el.name]
[el.name]