Klantverhaal: meer dan alleen een zak met geld

Als een klant aangeeft “als ik dit eerder had geweten, dan had ik het eerder moeten inzetten’, dan bevestigt dat deze oplossing meer is dan alleen ‘een zak met geld’, maar écht toegevoegde waarde levert. Deze ondernemer is actief in de handel en distributie van hoog kwalitatieve vloeren en werkt daarbij samen met grote internationale merken in het topsegment op exclusieve basis.

Door de groei en de groter wordende projecten waarvoor zij vloeren mogen leveren is de beschikking hebben over werkkapitaal essentieel om aan die vraag te kunnen voldoen. Als groothandel is de functie niet alleen de kennis en netwerk voor de verkoop van de producten, maar is de ‘financial supply chain’ eveneens een belangrijke functie.

De ondernemer nam een adviseur in de arm om hem hierin te begeleiden. Deze adviseur kent de markt goed en wist op basis van de behoefte van de klant een match te maken met de type oplossing en plaatste de aanvraag bij onder andere Togather Finance. Na informatie te hebben uitgewisseld en persoonlijk contact met Frank Reijn en Tjalle Kuijt kon de ondernemer en zijn adviseur een beslissing nemen met wie zij het partnership aan willen gaan. De scherpe voorwaarden en de eenvoud van de koppeling met zijn boekhouding gaven de doorslag en viel de keuze op Togather Finance.

De klant is immers in een branche actief waar een undisclosed faciliteit een must is, daarnaast was flexibiliteit een andere belangrijke vereiste. Na een analyse van de verstrekte informatie hebben we in overleg met de klant in samenwerking met andere financier een totaal oplossing aangeboden.

Deze ondernemer kan nu veel scherper inkopen bij zijn leveranciers en heeft voldoende financiële armslag voor zijn projecten en het mooiste van alles, zijn faciliteit groeit mee met zijn omzet!

Ben jij ondernemer of adviseur van een ondernemer die ook meer financiële armslag en flexibiliteit zoekt zonder dat zijn klanten worden ‘lastig’ gevallen? Neem dan contact op met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Tombstone groothandel in vloeren
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
[15]
[15]
[vgoAlias]
[vgoAlias]
[id^="_form"]
[id^="_form"]
[id$="_submit"]
[id$="_submit"]
[^;]
[^;]
['on' + event]
['on' + event]
[?&]
[?&]
[^&#]
[^&#]
[(d+)]
[(d+)]
[i]
[i]
[results[1]]
[results[1]]
[elem.name]
[elem.name]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-']
[+_a-z0-9-']
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[a-z]
[a-z]
[el.name]
[el.name]