Klantverhaal: ondanks druk op de marges de groei hervonden

De afgelopen periode hebben we weer een aantal nieuwe klanten kunnen helpen aan een werkkapitaal oplossing die wél (mee)werkt voor ondernemers.

Zo ook voor dit bedrijf. Zij zijn actief in de levering van hoogwaardig gespecialiseerde onderhoudsdiensten voor de industriële sector. Na een moeilijke periode waarin druk op de marge ontstond, hebben zij zich herpakt en maken een mooie groeiperiode door, waardoor de behoefte naar meer werkkapitaal ontstond om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. De huidige partner, één van de grootbanken, liet weten dat zij niet in deze behoefte kon voorzien en informeerde de klant dat de faciliteit op de einddatum van de lopende overeenkomst niet verlengd zou worden.

De financieel adviseur die zij in de arm namen om een andere partner te contracteren nam contact op met onze adviseur, Eva de Groot, en hebben alle wensen van de klant en aandachtspunten besproken. Hier bleek al snel uit dat een duidelijke match was tussen hetgeen de klant zocht en Togather Finance kon bieden.  

De klant is immers in een branche actief waar een undisclosed faciliteit een must is, daarnaast was flexibiliteit een andere belangrijke vereiste. Na een analyse van de verstrekte informatie hebben we in overleg met de klant in samenwerking met andere financier een totaal oplossing aangeboden.

In het vergelijk welke daarop volgde, bleek ons voorstel het best passend en meest competitief. Dit vanwege het non-disclosed karakter van de faciliteit, één helder transparant tarief én het partnership welke hij gedurende het traject had ervaren. Al snel kon de bank worden ‘uitgenomen’ en het extra werkkapitaal aan de klant uitbetaald.

Ben jij ondernemer of adviseur van een ondernemer die ook meer financiële armslag en flexibiliteit zoekt zonder dat zijn klanten worden ‘lastig’ gevallen? Neem dan contact op met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Tombstone services
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
[15]
[15]
[vgoAlias]
[vgoAlias]
[id^="_form"]
[id^="_form"]
[id$="_submit"]
[id$="_submit"]
[^;]
[^;]
['on' + event]
['on' + event]
[?&]
[?&]
[^&#]
[^&#]
[(d+)]
[(d+)]
[i]
[i]
[results[1]]
[results[1]]
[elem.name]
[elem.name]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-']
[+_a-z0-9-']
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[a-z]
[a-z]
[el.name]
[el.name]