New Business Manager

Ben je op zoek naar een uitdagende job in de wereld van fintech. Ga jij met jouw gedrevenheid en enthousiasme bedrijven adviseren over het aantrekken van groei financiering ? Jouw ondernemend karakter, zelfstandigheid en resultaatgericht werken  en samenwerking met je collega’s zorgen voor de perfecte balans tussen klantgericht werken en het sluiten van deals.  Herken jij je hierin, dan is deze functie echt iets voor jou.  

New Business Manager

Na een vliegende start in 2017 zijn wij nu op zoek naar een commerciële professional die onze positie in de financiële markt verder uitbouwt. Hierbij ligt de focus op het aantrekken van klanten, MKB-ondernemers met groei ambitie. Je bouwt, onderhoudt en ontwikkelt zelfstandig aan jouw relatienetwerk en vertaalt onze financiële oplossing naar de behoefte van en toegevoegde waarde voor de klant.

Functie

Als New Business Manager ben je een netwerker, neem je graag initiatief en durf je out of the box te denken.

 • Je brengt de marktsegmenten in kaart en bespeelt deze
 • je plant je activiteiten voor het generen van buzz en loyale klantrelaties   
 • je werkt samen met interne en externe stakeholders  
 • je hanteert een solution selling aanpak
 • je communicatie is prettig en overtuigend
 • je kan na elk gesprek een centrale vraag creeeren en je weet waar de kansen en pijnpunten liggen
 • New business à analytisch à dealmaking

Dat goede werk wordt beloond:

Een uitdagende functie, met volop groeikansen bij een innovatief bedrijf (FinTech) in de scale up fase. Een internationaal en enthousiast team, waarbij ‘together’ centraal staat.Wij bieden je een attractief salaris pakket inclusief  een scale-up regeling gebaseerd op jouw resultaten, dagelijks naar de hoofdstad van Nederland komen is natuurlijk ontzettend leuk, uiteraard wordt je reis vergoed door Togather Finance.

Herken je je hier?

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in commerciële functie, bij voorkeur in financiële dienstverlening
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.
 • Je bent enthousiast, stressbestendig en initiatiefrijk.

Naast dat je een ambitieuze new business manager bent beschik je over:

Een afgeronde relevante opleiding, Sales, Commerciële economie zijn opleidingen die perfect aansluiten bij dit profiel. Je bent een jaar of 3 werkervaring in een commerciële functie. Heb je ook nog ervaring in de financiële dienstverlening, is dat een zeker een pre! Het belangrijkste is dat je gedreven en proactief bent en dat je communicatief vaardig bent, zowel mondeling als schriftelijk. Maar bovenal beschik je over de gave om sterke relaties te creëren en uit bouwen.  Is je enthousiasme gestegen na het lezen van deze vacature? Bouw je eerste relatie op en neem contact met ons op:

Bedrijfsprofiel

Togather Finance ontstond in 2017 en is onderdeel van moederbedrijf Channel Capital Advisors. Wij zijn een bundeling van enerzijds financiële expertise over ondernemerschap in het MKB én anderzijds data gedreven kennis. Daarom kunnen wij ambitieuze ondernemers in het MKB helpen met het waarmaken van hun toekomstgerichte ambities. Wij zijn een snelgroeiende organisatie met enthousiaste en hardwerkende slimme collega’s. Wij vinden het bovendien belangrijk dat onze medewerkers zich binnen de organisatie vrij voelen om eigen initiatief te tonen.

 Daarnaast stimuleren we iedereen om zichzelf op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze medewerkers dan altijd gemotiveerd blijven waardoor ze hun eigen creativiteit in denken en doen kunnen inzetten voor het gemeenschappelijke doel van onze organisatie én onze klanten!

We zijn een internationale en tegelijkertijd informele organisatie. Wij geloven dat wederzijds respect binnen die mix van medewerkers met verschillende competenties, kwaliteiten en achtergronden, dé succesfactor is om voor onze klanten en opdrachtgevers het verschil te kunnen maken.

Interesse?
Reageren is eenvoudig, gewoon een email met je CV en motivatie kan je sturen naar careers@togatherfinance.nl. Marc van Alphen is het contactpersoon. Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op www.togatherfinance.nl of bekijk ons LinkedIn profiel volg Togather Finance.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
[15]
[15]
[vgoAlias]
[vgoAlias]
[id^="_form"]
[id^="_form"]
[id$="_submit"]
[id$="_submit"]
[^;]
[^;]
['on' + event]
['on' + event]
[?&]
[?&]
[^&#]
[^&#]
[(d+)]
[(d+)]
[i]
[i]
[results[1]]
[results[1]]
[elem.name]
[elem.name]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-']
[+_a-z0-9-']
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[a-z]
[a-z]
[el.name]
[el.name]