Risk Officer gezocht FinTech Amsterdam

Geloof jij, net als wij dat ondernemend Nederland beter presteert als zij meer ‘in control’ is over haar werkkapitaal en dit eenvoudig kan verkrijgen? Wil jij meewerken aan onze journey om hierin het verschil te maken ? Heb jij ervaring in kredietbeoordelingen ? Én bij voorkeur bekend met de juridische aspecten ten aanzien van factoring/ securisatie  ?

Dan is deze uitdaging echt iets voor jou!

Wat ga je doen:

Als FinTech organisatie ontwikkelen wij een data en technologie gedreven oplossing, waarmee risico assessment en monitoring processen snel en adequaat kunnen worden uitgevoerd, zodat wij klanten korte doorlooptijden kunnen blijven  aanbieden. Hier neemt de risk officer de sleutelpositie in. Het levert beter inzicht in de trends en financiële performance ten behoeve van onze klanten en investeerders.  

Bij de beoordeling van nieuwe aanvragen en monitoring van bestaande klanten, werk je nauw samen met je collega’s van Risk, Sales en Operation in Amsterdam en Londen. Samen met je collega’s werk je aan de continue verbetering van de beoordeling, en prognose modellen.

Dat goede werk wordt beloond:

Wij bieden je een uitdagende functie, met volop groeikansen bij een innovatief bedrijf in de scale up fase. Een internationaal en enthousiast team, waarbij ‘togatherness’ centraal staat.

Wij bieden je een attractief salaris pakket, waaronder een goed salaris, 27 vakantiedagen, alle faciliteiten die jij nodig hebt om je werk goed te doen, inclusief mobiliteitsvergoeding.  Last but not least een goed bereikbare werkomgeving in de hoofdstad van Nederland.

Herken je je hierin ?

  • Een afgeronde relevante WO/HBO opleiding, bijvoorbeeld Economie en of rechten
  • 3-5 jaar werkervaring in kredietbeoordeling en bekend met de juridische aspecten van securisatie/factoring programma
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands (vereiste)
  • Assertief en positief kritisch
  • Flexibel en oplossingsgerichte werkhouding
  • Je hebt lef om ‘te staan’ voor jouw standpunten en inzichten

Ja ? Wij komen graag met je in contact! Wij zien uit naar je reactie!

Over ons:

Togather Finance is opgericht in 2017 en is onderdeel van Channel Capital Group. Channel Capital is sinds 2006 actief en houdt kantoor in Londen. Zij staat onder toezicht van de Financial Conduct Authority van Groot Brittannië.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam Sloterdijk en met 20 collega’s helpen wij MKB ondernemers bij het realiseren van haar ambities door het bieden van data en technologie gedreven werkkapitaal oplossingen.

Is je enthousiasme gestegen na het lezen van deze vacature? Wij zien uit naar je reactie!

Reageren is eenvoudig, gewoon een email met je CV en motivatie kan je sturen naar careers@togatherfinance.nl. Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op www.togatherfinance.nl of bekijk ons LinkedIn profiel volg Togather Finance. Direct via Indeed, klik hier.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email