Samen blikken we terug én kijken we vooruit!

Via dit speciaal bericht blikken we terug op een vreemd jaar.  Bijna een jaar lang leven we al op 1,5 meter afstand van elkaar, met slechts enkelen naasten in ‘jouw’ bubbel, samen deze periode beleven. Voor de één leverde deze periode juist mogelijkheden, voor de ander is het een kwestie van puur overleven, echter bood het ons ook de kans om nieuwe methoden te ontwikkelen en samenwerkingen aan te gaan. 

We hopen dat jij ondanks alles een goed jaar hebt gehad en kijken graag even met je terug én vooruit om samen het maximale uit 2021 te gaan halen.

Betalingsgedrag
Waar de ene branche keihard getroffen is door de corona-klap, zie je andere ondernemers die juist hun groei bijna niet meer aankunnen. We zitten in een bijzonder dynamische periode, zowel in positieve als negatieve zin! Zo blijkt uit onderzoek van Atradius dat 56 procent van facturen sinds het begin van de coronacrisis achterstallig is, in vergelijking met 32 procent in dezelfde periode vorig jaar. Dat is een stijging van maar liefst 75 procent! Deze dynamiek vraag om oplossingen die de flexibiliteit biedt om mee te manoeuvreren. Gelukkig mochten wij dit jaar veel ondernemers hiermee ondersteunen zodat zij niet ook de dupe werden van deze trend.

Missie en kernwaarden
Ook voor Togather gebeurde er veel in 2020. Wij hebben dit jaar hard gewerkt aan ons vernieuwde platform, versterking van onze investeringsfonds en last but not least hebben we onze positionering in de markt vernieuwd, waaraan ons hele team z’n steentje aan heeft bijgedragen.

Met elkaar zijn we terug naar de tekentafel gegaan om de bouwstenen van ons DNA te bepalen. Daarbij hebben we onze missie en kernwaarden herijkt.

Wij geloven dat ambitieuze MKB-ondernemers beter presteren en sneller groeien als zij eenvoudig over meer werkkapitaal kunnen beschikken en ‘in control’ zijn.

Daartoe zetten wij al onze middelen in: het team, de financiële draagkracht, kennis van de markt en ons data- en technologie gedreven platform. 

Als partner voor onze klanten in het financiële domein in een sterk veranderende wereld staan wij in voor onze kernwaarden: Zorgzaam, ‘Togatherness’, Dynamisch, Vernieuwing en Groei.

Vol gas ondernemen
We hebben niet stil gezeten dit jaar om onze klanten maximaal van dienst te zijn om hun groeikansen daarmee te maximaliseren. Dit deden we onder andere door onze producten te verrijken en te verbeteren. Zo ontwikkelden we een nieuw variabel pricingmodel en lanceerden we ons vernieuwende cash management-platform. Op ons platform kun je als ondernemer – met één druk op de knop – de kredietwaardigheid van je klanten testen, het betaalgedrag volgen, wordt het beheer van de gehele portefeuille uitgevoerd en blijf jij in control over je liquiditeit via ons dashboard en managementrapportages. Hiermee kan jij vol gas ondernemen. Natuurlijk kreeg het vernieuwde platform een moderne look & feel.

On air
Tot slot kijken we met gepaste trots terug op een primeur: de eerste landelijke mediacampagne van Togather. We waren onder andere te horen met radiocommercials op BNR Nieuwsradio. In de Jouw Grip Op de Zaak campagne schonken we aandacht aan de noodzaak bij ondernemers om in control te zijn over hun cash, juist nú. Er kwamen erg mooie reacties binnen en dit resulteerde tot wederom nieuwe klanten aan boord om samen te gaan voor mooie resultaten!

Proost!
Ja echt waar, dan ineens zit dit enerverende jaar er bijna op. Voor 2021 hopen we oprecht dat je een succesvol en bovenal gezond jaar zult hebben. Een jaar waarin de groei van jouw onderneming verder open gaat knallen. Wij hebben daar alle vertrouwen in en laten de bubbel nu alvast graag ontkurken. Proost! Op een nieuw jaar waarin wij samen met jou er het maximale uit zullen halen.

Het Togather-team

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
[15]
[15]
[vgoAlias]
[vgoAlias]
[id^="_form"]
[id^="_form"]
[id$="_submit"]
[id$="_submit"]
[^;]
[^;]
['on' + event]
['on' + event]
[?&]
[?&]
[^&#]
[^&#]
[(d+)]
[(d+)]
[i]
[i]
[results[1]]
[results[1]]
[elem.name]
[elem.name]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-']
[+_a-z0-9-']
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[a-z]
[a-z]
[el.name]
[el.name]