Samen gaan we jouw doelen voor 2022 realiseren!

We kijken terug op een bewogen 2021! 

Een jaar in die in het teken stond van herpakken. Na een koude winter brak een periode aan waarin langzaam aan meer ruimte ontstond om elkaar ook weer fysiek te ontmoeten.  

Gedurende de zomer herstelde de economie zich en zagen nagenoeg alle sectoren de omzetten toenemen. Een ding is zeker deze periode van constante verandering vergt veel flexibiliteit van ondernemers. Veel ondernemers hebben de mogelijkheid aangegrepen om nieuwe wegen in te slaan, door nieuwe markten aan te boren, andere verkoopkanalen toe te voegen en producten of diensten verder te ontwikkelen. Het adaptief vermogen van een onderneming begint de belangrijkste kerncompetentie te worden in het ‘nieuwe normaal’ tijdperk.

Met de oplossingen die Togather ondernemers biedt op het gebied van flexibele vorm van financiering, wegnemen van risico’s en het verlagen van administratieve lasten te verlagen, dragen wij ons steentje bij aan deze trend.

Vooruitblik op 2022

De laatste ramingen van het CPB geven aan dat er een groei van bijna 4 procent over 2021 wordt verwacht en voor 2022 3,5%. De sectoren die naar verwachting de grootste groei zullen laten zien zijn, horeca, transport en opslag, industrie, groothandel en zakelijke diensten. De bouw is over 2021 en 2022 stabiel. Om van deze groei te profiteren zijn er op dit moment twee factoren die een bottleneck vormen; bekwaam personeel en voldoende financiële middelen.

Wij zetten ons met het team, de financiële draagkracht en ons data en technologie gedreven platform in om jou én andere ondernemers in Nederland, Duitsland, België en Groot Brittannië bij te staan bij het realiseren van deze groei.

Wij hebben dit jaar hard gewerkt aan verdere vernieuwingen van het platform en versterking van onze investeringscapaciteit, waarbij we een record aantal klanten hebben kunnen helpen met onze werkkapitaal oplossing en ons team hebben uitgebreid.

Helaas kunnen wij jou ook dit jaar niet via een persoonlijke warme handdruk bedanken voor de samenwerking het afgelopen jaar, maar hopen dat wij dat snel meer dan goed kunnen maken. Proost!

Voor 2022 wensen wij je een succesvol en bovenal gezond jaar toe. Een jaar waarin we samen kunnen bouwen aan de groei van jouw onderneming. Wij hebben daar alle vertrouwen in en laten de bubbel nu alvast graag ontkurken.

Eindejaarsgroet 2022
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
[15]
[15]
[vgoAlias]
[vgoAlias]
[id^="_form"]
[id^="_form"]
[id$="_submit"]
[id$="_submit"]
[^;]
[^;]
['on' + event]
['on' + event]
[?&]
[?&]
[^&#]
[^&#]
[(d+)]
[(d+)]
[i]
[i]
[results[1]]
[results[1]]
[elem.name]
[elem.name]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-']
[+_a-z0-9-']
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[a-z]
[a-z]
[el.name]
[el.name]