Samen kom je verder!

Echt partnership ontstaat als twee ondernemingen samen optrekken om gemeenschappelijke doelstelling te realiseren.  Deze relatief jonge onderneming breidt zijn activiteiten gestaag uit, zowel de bestaande omzet in Nederland als het verwerven van klanten buiten Nederland zoals België en Frankrijk en de ambities gaan verder.

Deze onderneming is sinds 2020 actief in de ICT sector en levert ICT producten aan ondernemingen en instellingen. Deze activiteiten zijn in Nederland opgestart en de vraag naar deze producten neemt sterk toe ook vanuit buiten Nederland. Daarop heeft de ondernemer besloten om haar activiteiten in het buitenland ook verder te ontwikkelen en is een nieuwe tak toegevoegd die de expansie in het buitenland verder gaat invullen.

Deze sterke groei kan alleen worden gerealiseerd als de omloopsnelheid van de cash cyclus hoog is en het werkkapitaal optimaal wordt beheerd. Daarnaast is een schaalbaar organisatie model essentieel, waarbij de manuele back office taken beperkt zijn door een hoge mate van automatisering.

De samenwerking met Togather Finance ontstond al snel na de start van de activiteiten, waarbij de automatische koppeling met Exact Online, kredietwaardigheid score en geautomatiseerde debiteurenadministratie een welkome aanvulling betekende op het werkkapitaal welke vrijgemaakt kon worden. werd voor de eerste groei. Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder en is de faciliteit inmiddels 1.000.000 euro en kan de onderneming blijven versnellen en het momentum in de markt optimaal benutten.

Op de vraag wat hem het meest bevalt in de samenwerking was het antwoord: ‘Bij onze internationale expansie is een partner die meedenkt én levert essentieel. Togather Finance heeft bewezen deze partner voor ons te zijn, al vanaf de start.’

Ben jij ondernemer of adviseur van een ondernemer die ook structureel meer financiële armslag en een voorspelbare cashflow wil die meegroeit met je omzet ? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

ICT tombstone
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
[15]
[15]
[vgoAlias]
[vgoAlias]
[id^="_form"]
[id^="_form"]
[id$="_submit"]
[id$="_submit"]
[^;]
[^;]
['on' + event]
['on' + event]
[?&]
[?&]
[^&#]
[^&#]
[(d+)]
[(d+)]
[i]
[i]
[results[1]]
[results[1]]
[elem.name]
[elem.name]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-']
[+_a-z0-9-']
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[a-z]
[a-z]
[el.name]
[el.name]