Stagiaire Marketing – FinTech Amsterdam

Stagiaire Afdeling Marketing – Fintech

Wij geloven dat ondernemend Nederland beter presteert als zij meer ‘in control’ is over haar werkkapitaal en dit eenvoudig kan verkrijgen. Ben je op zoek naar een uitdagende job in een fintech organisatie? Wil je meewerken aan onze marketing strategie om dit te bewerkstelligen? Ben je aan aanpakker ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In je rol van Stagiaire Marketing heb je een veelzijdige functie waarbij je deel uitmaakt van een dynamische internationale organisatie.

Je zult je richten op de volgende werkzaamheden:

  • Via Social Media een grotere naamsbekendheid creëren
  • Wekelijkse Sales en Marketing updates rapporteren
  • Maken en versturen van persberichten
  • Campagnes naar verschillende doelgroepen organiseren
  • Je kunt goed (leren) werken met het CRM-systeem Pipedrive
  • (Online) leadgeneratie activiteiten
  • Ondersteunen van (online) marketing en sales collega’s

Jij hebt het volgende profiel:

  • Je bent HBO- student (3e of 4e jaars) met een commerciële / communicatie/ marketing opleiding
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift
  • Je bent enthousiast, flexibel en initiatiefrijk

Wij bieden:

Wij bieden je een stagevergoeding en alle faciliteiten die jij nodig hebt om je werk goed te doen, inclusief mobiliteitsvergoeding.  Last but not least een goed bereikbare werkomgeving in de hoofdstad van Nederland.

Bedrijfsprofiel

Togather Finance ontstond in 2017 en is onderdeel van moederbedrijf Channel Capital Advisors. Wij zijn een bundeling van enerzijds financiële expertise over ondernemerschap in het MKB én anderzijds data gedreven kennis. Daarom kunnen wij ambitieuze ondernemers in het MKB helpen met het waarmaken van hun toekomstgerichte ambities. Wij zijn een snelgroeiende organisatie met enthousiaste en hardwerkende slimme collega’s. Wij vinden het bovendien belangrijk dat onze medewerkers zich binnen de organisatie vrij voelen om eigen initiatief te tonen.

 Daarnaast stimuleren we iedereen om zichzelf op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze medewerkers dan altijd gemotiveerd blijven waardoor ze hun eigen creativiteit in denken en doen kunnen inzetten voor het gemeenschappelijke doel van onze organisatie én onze klanten!

We zijn een internationale en tegelijkertijd informele organisatie. Wij geloven dat wederzijds respect binnen die mix van medewerkers met verschillende competenties, kwaliteiten en achtergronden, dé succesfactor is om voor onze klanten en opdrachtgevers het verschil te kunnen maken.

Interesse?
Reageren is eenvoudig, gewoon een email met je CV en motivatie kan je sturen naar shirley.martina@togatherfinance.nl. Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op www.togatherfinance.nl of bekijk ons LinkedIn profiel volg Togather Finance. 

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email