Wie is in deze Coronatijden de meest betrouwbare bondgenoot van de MKB’er met groeiambitie?

Wat is – voor jou, als MKB-ondernemer met groei-ambities – eigenlijk al jaren dé uitdaging? En… welke uitdaging wordt in de komende maanden – en jaren – zelfs groter? Precies, het zijn de uitgestelde betalingen! En… dat gevreesde uitstel wordt door de Coronacrisis groter en groter: debiteuren in het MKB betalen namelijk steeds minder vaak op tijd de aan hen gestuurde facturen. Ook jouw facturen! Best lastig als je een ondernemer bent die verder wil met zijn bedrijf.

Ook jij wilt daarom weten: hoe kan ik dan toch groeien met mijn bedrijf?

Coronacrisis of niet: elke ondernemer blijft hoe dan ook vooruitkijken. Er zit bij MKB’ers met groeiambities immers altijd wel een plan in het hoofd dat vertelt waar het bedrijf over een paar jaar moet staan. En, hoe die groei tot stand moet komen.

Investeren

Maar voor groei moet je investeren. En, om te kunnen investeren zul je in staat moeten zijn om werkkapitaal te vergaren.

Als iedere klant (lees: debiteur!) daadwerkelijk op tijd zou betalen of zelfs direct  met jou afrekent, dan is er vanzelfsprekend geen probleem.  Zodra de euro’s op jouw rekening staan, kun je immers meteen investeren. Maar zolang die keihard benodigde euro’s niet op je rekening staan, dan komt meteen de vraag op hoe die euro’s daar dan wél komen.

Voorspel jouw cashflow

Het antwoord is niet zo heel ingewikkeld. Ga samenwerken met een betrouwbare bondgenoot die jou helpt groeien, zonder al te veel gedoe, maar wel mét verrassende expertise, bijvoorbeeld op het gebied van kwalitatief hoogwaardige automatisering waarbij je op basis van data betere inzichten verkrijgt en je  cashflow voorspelbaar wordt.

Hiermee herover je de regie over jouw eigen ambities.

Dat zou jou als ondernemer op z’n minst als ‘zeer interessant’ in de oren moeten klinken, toch?

Ondernemerskansen

Er zijn nog maar weinig partijen in Nederland die dit ‘kunstje’ 100% beheersen en die bovendien veel investeren in deze belangrijke technologische ontwikkelingen. Voor al die MKB’ers met duidelijke groeiambities én doorzettingsvermogen biedt de aanwezigheid van – in dit geval – Togather Finance – dan ook mooie kansen.

Want, hoe werkt het praktisch?

  • Wij – van Togather Finance – zorgen voor een continue onderstroom aan werkkapitaal. Jouw werkkapitaal!
  • Wij betalen onmiddellijk de door jou verstuurde facturen.
  • Wij nemen het beheer en de eventuele kosten voor het incasseren voor onze rekening.
  • Wij geven je toegang tot ons technologisch hoogwaardig creditmanagement platform waardoor je in het bezit komt van waardevolle managementdata.

Het inspirerende eindresultaat?

Jouw bedrijf groeit. Het waarmaken van jouw ondernemersambities is geen droom meer. Het is voor jou de dagelijkse werkelijkheid geworden.

Bij voorbaat feliciteren we je alvast met die groei. En, we complimenteren je met het feit dat je een betrouwbare bondgenoot hebt gevonden!

Wat is dan nu de eerste stap die je zet?  
Neem contact met ons op!

We gaan graag met je in gesprek over jouw groeiambities!

Over Togather Finance    
Het in Amsterdam gevestigde Togather Finance is onderdeel van moederbedrijf Channel Capital Advisors (Londen) en is sinds 2017 actief op de Nederlandse markt. Togather Finance is een fintech organisatie die ambitieuze ondernemers in het MKB laat groeien in dynamische en soms onzekere tijden.

Togather Finance maakt werkkapitaal voor ambitieuze MKB’ers eenvoudig bereikbaar, beschikbaar en beheersbaar.

Togather Finance levert essentiële data en managementinformatie met behulp van een in eigen beheer ontwikkeld technologie gedreven platform. Daarmee verkrijgen MKB’ers een optimaal inzicht in de voorspelbaarheid van hun eigen cashflow. Zij kunnen daardoor betere strategische beslissingen nemen.

Tevens levert Togather Finance het (extra) werkkapitaal waardoor MKB’ers hun investeringen naar voren kunnen halen. Snellere groei is het resultaat.

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
[15]
[15]
[vgoAlias]
[vgoAlias]
[id^="_form"]
[id^="_form"]
[id$="_submit"]
[id$="_submit"]
[^;]
[^;]
['on' + event]
['on' + event]
[?&]
[?&]
[^&#]
[^&#]
[(d+)]
[(d+)]
[i]
[i]
[results[1]]
[results[1]]
[elem.name]
[elem.name]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-']
[+_a-z0-9-']
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[a-z]
[a-z]
[el.name]
[el.name]