"Ik ben blij dat ik de piekmomenten op kan vangen"

Dimitri Romijn

Chief Financial Officer - Swets Group bv.

Een van de uitdagingen waar wij binnen ons bedrijf tegenaan liepen was het opvangen van het piekmoment van iedere maand: de payday van de salarissen. Terwijl wij nog wachten op de betalingen van onze klanten, willen wij wel het salaris van het personeel tijdig uitkeren. Togather vult deze behoefte nu op.

Wat de bank niét doet, doet Togather wél.  Ze hebben een uniek product en is voor iedere MKB’er geschikt. Dit product is geschikt voor bedrijven met piekmomenten, een liquiditeitsbehoefte hebben en geld vrij willen maken om te ondernemen. Dit is een scala waar meerdere MKB’ers behoefte aan hebben. Als ondernemer hou je er niet van om afhankelijk te zijn van anderen. Door Togather heb je geen reserve geld nodig om je piekbehoefte op te vullen. Met het reserve geld kun je dus gaan ondernemen.

Door het strakke proces van Togather wordt het betaalgedrag bij de klanten positief beinvloed. Dit maakt het commercieel gezien, voor mij als CFO, erg interessant. Wat banken niet kunnen waarmaken belooft Togather wel: Wij zorgen ervoor dat je de 10e van de maand geen probleem hebt. Als de banken de deuren dicht houden kan je bij Togather terecht, altijd. De kern is dat je een flexibel krediet krijgt.

Een groot voordeel is dat je het niet apart hoeft te verzekeren. Dit scheelt een hoop geld op jaarbasis. Hierdoor levert Togather een goed en stabiel product voor de markt waarin we werken.

Dankzij de oplossingen van Togather zijn wij niet meer afhankelijk van het betalingsgedrag van onze klanten en kunnen wij de groei van onze onderneming voortzetten zonder financiële zorgen. 

[15]
[15]
[vgoAlias]
[vgoAlias]
[id^="_form"]
[id^="_form"]
[id$="_submit"]
[id$="_submit"]
[^;]
[^;]
['on' + event]
['on' + event]
[?&]
[?&]
[^&#]
[^&#]
[(d+)]
[(d+)]
[i]
[i]
[results[1]]
[results[1]]
[elem.name]
[elem.name]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-']
[+_a-z0-9-']
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[a-z]
[a-z]
[el.name]
[el.name]