Credit Management systeem

Ondernemers kunnen dankzij een Credit Management systeem inzicht krijgen in het betaalgedrag van de klanten en grip op het werkkapitaal en het debiteurenbeheer efficiënt laten verlopen. Dit systeem wordt vaak ingezet om een overzicht te geven welke debiteuren openstaande facturen hebben betaald en welke niet. Het enige probleem van deze systemen is dat ze vaak veel geld kosten, omdat zij op maat van het bedrijf moeten worden ingericht.

Togather Factoring 2.0

Bij Togather bieden wij jou als klant gratis toegang tot ons credit management platform genaamd Crest. Hierin heb jij 24/7 inzicht en grip op het debiteurenbeheer en het betaalgedrag van je klanten. Het platform maakt het ook mogelijk om je facturen te uploaden en de kredietwaardigheid van jouw klanten te toetsen. Zo heb je evengoed toegang wanneer je wilt tot de debiteuren en de afhandeling van de facturen. Dit zorgt ervoor dat je nog beter je klantenrelaties kan onderhouden en je bezig kan blijven houden met je core business.

Voordelen

-  Je behoudt een goede band met je klant
-  Wij zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van je liquiditeit
-  Togather berekent geen kosten aan klanten voor het Credit Management systeem

Zie hier nog meer voordelen van onze nieuwe manier van factoring. Wil je kunnen berekenen wat dit voor jou betekent? Zie onze rekenmodule.