Hier doen wij het voor - onze klanten.

Wij geloven dat een oprechte en begripvolle relatie onderling en tussen ons en de klant, de basis vormt voor zorg voor elkaar en elkaars (zakelijke) belangen. In combinatie met het bieden van financiële hulp, leidt dat tot ontzorging van de klant in het ondernemerschap. Hierdoor ontstaat rust en ruimte voor groei.

Onze klantverhalen

Engineeringsbranche

Engineering branche

In de engineeringbranche wordt veel gewerkt met vakspecialisten die op projectbasis worden ingezet bij de opdrachtgevers uit de industriële branche. Na afronding van het project en de inzet van de vakspecialisten vindt de facturatie plaats. Het knelpunt voor groeiende bedrijven in deze sector ontstaat bij het voorfinancieren van de inzet van deze vakspecialisten. Er is daardoor een toenemende behoefte aan cashmanagement oplossingen.

Farmaceutische industrie

Branche in beeld

De farmaceutische industrie kenmerkt zich door het internationale karakter van de productie en de handel van medicijnen. Het internationaal zaken doen vergt grip op de risico's en het overbruggen van de 'financial supply chain'. Dit vraagt om een grensoverstijgende oplossing.

Zeker van extra werkkapitaal voor de groei van jouw bedrijf?

Reclamebranche

Branche in beeld

Onze klanten die actief zijn in de reclamewereld, werken veelal voor een brede diversiteit aan klanten die op projectbasis diensten en producten afnemen. Er wordt veel gebruikt gemaakt van inhuur- en inkoop van specialisten om een complete oplossing te bieden. Dit vergt werkkapitaal wat bij groeiende bedrijven tot een knelpunt leidt. De vele klanten leiden daarnaast tot extra administratieve werkzaamheden en minder grip op kredietrisico's. Daardoor is er een oplossing nodig om meer werkkapitaal vrij te maken en beheersbaar te houden.

Bouw en installatiesector

Branche in beeld

In de bouwbranche wordt veel gebruik gemaakt van onderaanneming en inkoop van bouwmaterialen. Na afronding van het werk vindt facturatie plaats waarbij bij grotere opdrachtgevers vaak langere betaaltermijnen worden gehanteerd. Bij toename van opdrachten leidt dit tot een grotere behoefte en betere beheersbaarheid van werkkapitaal en risico's.

Zeker van extra werkkapitaal voor de groei van jouw bedrijf?