Benieuwd hoe anderen ons ervaren?

Onze klantverhalen

Vertrouwen en respect vormen de basis voor sterke relaties. Dat leidt tot zorg voor elkaar en elkaars belangen. Voeg daar financieel advies aan toe en ontzorging van de klant en het ondernemerschap is het gevolg. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte voor groei. 

Wij werken ‘undisclosed’ dit betekent dat de debiteuren van onze klanten geen mededeling ontvangen van de samenwerking. Daarom wordt de naam van klanten niet altijd genoemd. 

Bouw groothandel

Branche in beeld

De missie is om elke uitdaging op het gebied van bouw aan te kunnen. Door de specialisten op het gebied van bouwmaterialen en jarenlange expertise kan deze groothandel zijn rol vervullen. Er wordt bij een opdracht gestreefd naar een gekeurd eindresultaat waarbij gebruik wordt gemaakt van partners die berekenen, tekenen, testen en certificeren. Op deze wijze worden de geleverde artikelen volledig wettelijk uitgewerkt. Na afronding van het werk vindt facturatie plaats waarbij bij grotere opdrachtgevers vaak langere betaaltermijnen worden gehanteerd. Bij toename van opdrachten leidt dit tot een grotere behoefte en betere beheersbaarheid van werkkapitaal en risico's.

Transport en logistiek

Branche in beeld

In de transportsector is de internationale uitbreiding steeds vaker een belangrijk begrip. Een vlotte afwikkeling en korte lijnen zijn belangrijk in de werkwijze van chauffeurs die in het buitenland opereren. Bij buitenlandse debiteuren worden vaak lange betaaltermijnen gehanteerd, waardoor de stabiele cashflow een uitdaging wordt. Om de continuïteit te waarborgen, is het wenselijk om vooraf te weten met wie je zakendoet. Veilig internationaal zakendoen wordt een belangrijk voorwaarde om ambities te kunnen realiseren.
thombstone kleding groothandel

Kleding groothandel

Branche in beeld

Naast de rol als leverancier streven groothandels in de kledingbranche ernaar om de juiste winkels aan de juiste merken te koppelen. De kledingindustrie is onderhevig aan trends en verandering, en als groothandel dien je hierin scherp te blijven. Het grootste knelpunt bij deze bedrijven is het tijdig kunnen voorfinancieren van de voorraden zodat er met de trends kan worden meegegaan. De oplossing van Togather Finance biedt structureel liquiditeit en omzetanalyses die zorgen voor voldoende cashflow en regie over de omzet. Daarnaast wordt door deze dienstverlening tijd bespaard doordat de facturen voor de worden geïnd.
thombstone e-commerce

E-commerce

Branche in beeld

In de wereld van e-commerce is het belangrijk dat producten kwalitatief en duurzaam zijn en dat de goederen op de juiste momenten afgeleverd zijn. Online succes vereist tegenwoordig ook in de B2B branche veel meer dan het simpelweg opzetten van een webwinkel. De consument verwacht een naadloos op elkaar afgestemde winkelervaring. Een knelpunt binnen de industrie is goederen op tijd leveren en betalen, terwijl er niet afgedaan wordt aan de kwaliteit. De oplossing van Togather biedt zekerheid middels doorlopende krediettoetsen van debiteuren en structureel werkkapitaal. Hierdoor kan de kwaliteit en dienstverlening gewaarborgd worden.

Voedselindustrie

Branche in beeld

De voedselindustrie kenmerkt zich door het verpakken, sorteren en exporteren van voedingsmiddelen. Er worden ladingen geleverd aan vaste Nederlandse en internationale klanten zoals supermarkten, groothandels en verwerkers. In de internationale exporthandel ontstaat een behoefte om de financiële doorlooptijden te overbruggen en de risico's te beheersen. Dit vraagt om een totaaloplossing die zekerheid geeft.

Engineeringsbranche

Engineering branche

In de engineeringbranche wordt veel gewerkt met vakspecialisten die op projectbasis worden ingezet bij de opdrachtgevers uit de industriële branche. Na afronding van het project en de inzet van de vakspecialisten vindt de facturatie plaats. Het knelpunt voor groeiende bedrijven in deze sector ontstaat bij het voorfinancieren van de inzet van deze vakspecialisten. Er is daardoor een toenemende behoefte aan cashmanagement oplossingen.

Zeker van extra werkkapitaal voor de groei van jouw bedrijf?

Reclamebranche

Branche in beeld

Onze klanten die actief zijn in de reclamewereld, werken veelal voor een brede diversiteit aan klanten die op projectbasis diensten en producten afnemen. Er wordt veel gebruikt gemaakt van inhuur- en inkoop van specialisten om een complete oplossing te bieden. Dit vergt werkkapitaal wat bij groeiende bedrijven tot een knelpunt leidt. De vele klanten leiden daarnaast tot extra administratieve werkzaamheden en minder grip op kredietrisico's. Daardoor is er een oplossing nodig om meer werkkapitaal vrij te maken en beheersbaar te houden.

Groothandel

Branche in beeld

Naast de rol als leverancier streeft de groothandelsindustrie ernaar om met partners een strategische samenwerking te realiseren. Dat zijn de fabrikanten aan de ene zijde en de vakspecialisten aan de andere zijde. Kennis, innovatie en duurzaamheid zijn de drie pijlers die de samenwerking strategisch en voor langere periode vormgeven. Het knelpunt voor groeiende bedrijven in deze sector ontstaat bij het voorfinancieren. Er is daardoor een toenemende behoefte aan structureel extra liquiditeit.

Zeker van extra werkkapitaal voor de groei van jouw bedrijf?

Afval- & recyclingsbranche

Branche in beeld

In de afval- en recyclingbranche wordt gewerkt voor grote bedrijven en overheidsinstellingen. Deze hanteren doorgaans langere betaaltermijnen. De productietijd en verkoop van de verkregen grondstoffen vindt over een langere periode plaats. Gezien de groei in deze branche, is er een grotere behoefte aan werkkapitaal en grip op de geldstromen.

Farmaceutische industrie

Branche in beeld

De farmaceutische industrie kenmerkt zich door het internationale karakter van de productie en de handel van medicijnen. Het internationaal zaken doen vergt grip op de risico's en het overbruggen van de 'financial supply chain'. Dit vraagt om een grensoverstijgende oplossing.

Zeker van extra werkkapitaal voor de groei van jouw bedrijf?

Bouw en installatiesector

Branche in beeld

In de bouwbranche wordt veel gebruik gemaakt van onderaanneming en inkoop van bouwmaterialen. Na afronding van het werk vindt facturatie plaats waarbij bij grotere opdrachtgevers vaak langere betaaltermijnen worden gehanteerd. Bij toename van opdrachten leidt dit tot een grotere behoefte en betere beheersbaarheid van werkkapitaal en risico's.

Beveiligingsbranche

Branche in beeld

In de beveiligingsbranche staat het beschikbaar stellen van kwalitatief personeel centraal in de dienstverlening. Het doel is om het kapitaal van de eindklant beschermen. De coronacrisis heeft de beveiligingsbranche enorm geraakt. De horeca- en de evenementenbeveiliging zijn weggevallen. De objectbeveiliging krijgt forse klappen omdat warenhuizen en kantoren (gedeeltelijk) gesloten zijn. Hierdoor ontstaan er liquiditeitsproblemen. Dit vraagt om een totaaloplossing die naast structureel extra liquiditeit, tevens doorlopend inzicht in de klantenportefeuille mogelijk maakt.
[15]
[15]
[vgoAlias]
[vgoAlias]
[id^="_form"]
[id^="_form"]
[id$="_submit"]
[id$="_submit"]
[^;]
[^;]
['on' + event]
['on' + event]
[?&]
[?&]
[^&#]
[^&#]
[(d+)]
[(d+)]
[i]
[i]
[results[1]]
[results[1]]
[elem.name]
[elem.name]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-']
[+_a-z0-9-']
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[a-z]
[a-z]
[el.name]
[el.name]