Benieuwd hoe anderen ons ervaren?

Onze klantverhalen

Vertrouwen en respect vormen de basis voor sterke relaties. Dat leidt tot zorg voor elkaar en elkaars belangen. Voeg daar financieel advies aan toe en ontzorging van de klant en het ondernemerschap is het gevolg. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte voor groei. 

Wij werken ‘undisclosed’ dit betekent dat de debiteuren van onze klanten geen mededeling ontvangen van de samenwerking. Daarom wordt de naam van klanten niet altijd genoemd. 

Voedselindustrie

Branche in beeld

De voedselindustrie kenmerkt zich door het verpakken, sorteren en exporteren van voedingsmiddelen. Er worden ladingen geleverd aan vaste Nederlandse en internationale klanten zoals supermarkten, groothandels en verwerkers. In de internationale exporthandel ontstaat een behoefte om de financiële doorlooptijden te overbruggen en de risico's te beheersen. Dit vraagt om een totaaloplossing die zekerheid geeft.

Engineeringsbranche

Engineering branche

In de engineeringbranche wordt veel gewerkt met vakspecialisten die op projectbasis worden ingezet bij de opdrachtgevers uit de industriële branche. Na afronding van het project en de inzet van de vakspecialisten vindt de facturatie plaats. Het knelpunt voor groeiende bedrijven in deze sector ontstaat bij het voorfinancieren van de inzet van deze vakspecialisten. Er is daardoor een toenemende behoefte aan cashmanagement oplossingen.

Zeker van extra werkkapitaal voor de groei van jouw bedrijf?

Reclamebranche

Branche in beeld

Onze klanten die actief zijn in de reclamewereld, werken veelal voor een brede diversiteit aan klanten die op projectbasis diensten en producten afnemen. Er wordt veel gebruikt gemaakt van inhuur- en inkoop van specialisten om een complete oplossing te bieden. Dit vergt werkkapitaal wat bij groeiende bedrijven tot een knelpunt leidt. De vele klanten leiden daarnaast tot extra administratieve werkzaamheden en minder grip op kredietrisico's. Daardoor is er een oplossing nodig om meer werkkapitaal vrij te maken en beheersbaar te houden.

Groothandel

Branche in beeld

Naast de rol als leverancier streeft de groothandelsindustrie ernaar om met partners een strategische samenwerking te realiseren. Dat zijn de fabrikanten aan de ene zijde en de vakspecialisten aan de andere zijde. Kennis, innovatie en duurzaamheid zijn de drie pijlers die de samenwerking strategisch en voor langere periode vormgeven. Het knelpunt voor groeiende bedrijven in deze sector ontstaat bij het voorfinancieren. Er is daardoor een toenemende behoefte aan structureel extra liquiditeit.

Zeker van extra werkkapitaal voor de groei van jouw bedrijf?

Afval- & recyclingsbranche

Branche in beeld

In de afval- en recyclingbranche wordt gewerkt voor grote bedrijven en overheidsinstellingen. Deze hanteren doorgaans langere betaaltermijnen. De productietijd en verkoop van de verkregen grondstoffen vindt over een langere periode plaats. Gezien de groei in deze branche, is er een grotere behoefte aan werkkapitaal en grip op de geldstromen.

Farmaceutische industrie

Branche in beeld

De farmaceutische industrie kenmerkt zich door het internationale karakter van de productie en de handel van medicijnen. Het internationaal zaken doen vergt grip op de risico's en het overbruggen van de 'financial supply chain'. Dit vraagt om een grensoverstijgende oplossing.

Zeker van extra werkkapitaal voor de groei van jouw bedrijf?

Bouw en installatiesector

Branche in beeld

In de bouwbranche wordt veel gebruik gemaakt van onderaanneming en inkoop van bouwmaterialen. Na afronding van het werk vindt facturatie plaats waarbij bij grotere opdrachtgevers vaak langere betaaltermijnen worden gehanteerd. Bij toename van opdrachten leidt dit tot een grotere behoefte en betere beheersbaarheid van werkkapitaal en risico's.

Engineeringsbranche

Detacheringsbranche

In de detacheringsbranche staat het beschikbaar stellen van kwalitatief personeel centraal in de dienstverlening. Arbeid is in deze branche een belangrijke factor in de service naar de eindklant. Om ten tijde van de pandemie alsnog groeiambities te kunnen realiseren, is er daarnaast een behoefte aan het doen van investeringen. Dit vraagt om een totaaloplossing die niet alleen structureel extra liquiditeit beschikbaar stelt. Daarnaast is er behoefte aan een doorlopend kredietwaardigheidstoets van de klantenportefeuille en voorspelbaarheid van werkkapitaal.