Benieuwd hoe anderen ons ervaren?

Onze klantverhalen

Vertrouwen en respect vormen de basis voor sterke relaties. Dat leidt tot zorg voor elkaar en elkaars belangen. Voeg daar financieel advies aan toe en ontzorging van de klant en het ondernemerschap is het gevolg. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte voor groei. 

Wij werken ‘undisclosed’ dit betekent dat de debiteuren van onze klanten geen mededeling ontvangen van de samenwerking. Daarom wordt de naam van klanten niet altijd genoemd. 

tombstone uitzendbranche

Uitzendbureau

Branche in beeld

Dat de arbeidsmarkt in de logistieke sector hard groeit is duidelijk, maar hoe komen de distributie centra aan gekwalificeerd personeel. Daar zorgt dit specialistische uitzendbureau voor. Als betrouwbare partner voor haar klanten neemt de vraag toe en worden de projecten groter. Naast het mee-groeien van de faciliteit met de groei van haar omzet, wilde de ondernemer ook zekerheid van betaling en niet afhankelijk zijn van de betaaltermijnen bij haar klanten. Om de groei van deze onderneming structureel te financieren is een structurele oplossing nodig, dat biedt de meegroei-faciliteit van Togather. En de ondernemer? Hij kan zich volledig richten op zijn business en ervaart geen stress mee of en wanneer zijn klanten zijn facturen betalen.

Groothandel machine onderdelen

Branche in beeld

Deze internationale groothandel uit het Verenigd Koninkrijk liep door de Brexit vast bij de levering van de producten aan klanten die in de EU gevestigd zijn. Om flexibeler te kunnen inspelen op de vraag van deze klanten opende deze onderneming een vestiging in Nederland. Op basis van de goede ervaring met factoring in haar thuismarkt, zochten zij een vergelijkbare oplossing in Nederland voor de financiering van de facturen aan haar klanten in de EU. Vanuit Nederland kan deze groothandel nu ongelimiteerd doorgroeien dankzij de structurele werkkapitaaloplossing van Togather.
Tombstone services

Industriële services

Branche in beeld

De klant is actief in de levering van hoogwaardig gespecialiseerde onderhoudsdiensten voor de industriële sector. Na een moeilijke periode waarin druk op de marge ontstond, hebben zij zich herpakt en maakten een mooie groeiperiode door, waardoor de behoefte naar meer werkkapitaal ontstond om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. De huidige partner, één van de grootbanken, liet weten dat zij niet in deze behoefte kon voorzien. Zij zijn in een branche actief waar een undisclosed faciliteit een must is, daarnaast was flexibiliteit een andere belangrijke vereiste. Al snel kon de bank worden ‘uitgenomen’ en het extra werkkapitaal aan de klant uitbetaald.
Tombstone groothandel in vloeren

Groothandel in vloeren

Branche in beeld

Deze ondernemer is actief in de handel en distributie van hoog kwalitatieve vloeren en werkt daarbij samen met grote internationale merken in het topsegment op exclusieve basis. Door de groei en de groter wordende projecten waarvoor zij vloeren mogen leveren is de beschikking hebben over werkkapitaal essentieel om aan die vraag te kunnen voldoen. Deze ondernemer kan nu veel scherper inkopen bij zijn leveranciers en heeft voldoende financiële armslag voor zijn projecten en het mooiste van alles, zijn faciliteit groeit mee met zijn omzet!

Bouw groothandel

Branche in beeld

De missie is om elke uitdaging op het gebied van bouw aan te kunnen. Door de specialisten op het gebied van bouwmaterialen en jarenlange expertise kan deze groothandel zijn rol vervullen. Er wordt bij een opdracht gestreefd naar een gekeurd eindresultaat waarbij gebruik wordt gemaakt van partners die berekenen, tekenen, testen en certificeren. Op deze wijze worden de geleverde artikelen volledig wettelijk uitgewerkt. Na afronding van het werk vindt facturatie plaats waarbij bij grotere opdrachtgevers vaak langere betaaltermijnen worden gehanteerd. Bij toename van opdrachten leidt dit tot een grotere behoefte en betere beheersbaarheid van werkkapitaal en risico's.

Transport en logistiek

Branche in beeld

In de transportsector is de internationale uitbreiding steeds vaker een belangrijk begrip. Een vlotte afwikkeling en korte lijnen zijn belangrijk in de werkwijze van chauffeurs die in het buitenland opereren. Bij buitenlandse debiteuren worden vaak lange betaaltermijnen gehanteerd, waardoor de stabiele cashflow een uitdaging wordt. Om de continuïteit te waarborgen, is het wenselijk om vooraf te weten met wie je zakendoet. Veilig internationaal zakendoen wordt een belangrijk voorwaarde om ambities te kunnen realiseren.

Zeker van extra werkkapitaal voor de groei van jouw bedrijf?

Reclamebranche

Branche in beeld

Onze klanten die actief zijn in de reclamewereld, werken veelal voor een brede diversiteit aan klanten die op projectbasis diensten en producten afnemen. Er wordt veel gebruikt gemaakt van inhuur- en inkoop van specialisten om een complete oplossing te bieden. Dit vergt werkkapitaal wat bij groeiende bedrijven tot een knelpunt leidt. De vele klanten leiden daarnaast tot extra administratieve werkzaamheden en minder grip op kredietrisico's. Daardoor is er een oplossing nodig om meer werkkapitaal vrij te maken en beheersbaar te houden.

Groothandel

Branche in beeld

Naast de rol als leverancier streeft de groothandelsindustrie ernaar om met partners een strategische samenwerking te realiseren. Dat zijn de fabrikanten aan de ene zijde en de vakspecialisten aan de andere zijde. Kennis, innovatie en duurzaamheid zijn de drie pijlers die de samenwerking strategisch en voor langere periode vormgeven. Het knelpunt voor groeiende bedrijven in deze sector ontstaat bij het voorfinancieren. Er is daardoor een toenemende behoefte aan structureel extra liquiditeit.

Zeker van extra werkkapitaal voor de groei van jouw bedrijf?

Voedselindustrie

Branche in beeld

De voedselindustrie kenmerkt zich door het verpakken, sorteren en exporteren van voedingsmiddelen. Er worden ladingen geleverd aan vaste Nederlandse en internationale klanten zoals supermarkten, groothandels en verwerkers. In de internationale exporthandel ontstaat een behoefte om de financiële doorlooptijden te overbruggen en de risico's te beheersen. Dit vraagt om een totaaloplossing die zekerheid geeft.

Engineeringsbranche

Engineering branche

In de engineeringbranche wordt veel gewerkt met vakspecialisten die op projectbasis worden ingezet bij de opdrachtgevers uit de industriële branche. Na afronding van het project en de inzet van de vakspecialisten vindt de facturatie plaats. Het knelpunt voor groeiende bedrijven in deze sector ontstaat bij het voorfinancieren van de inzet van deze vakspecialisten. Er is daardoor een toenemende behoefte aan cashmanagement oplossingen.

Afval- & recyclingsbranche

Branche in beeld

In de afval- en recyclingbranche wordt gewerkt voor grote bedrijven en overheidsinstellingen. Deze hanteren doorgaans langere betaaltermijnen. De productietijd en verkoop van de verkregen grondstoffen vindt over een langere periode plaats. Gezien de groei in deze branche, is er een grotere behoefte aan werkkapitaal en grip op de geldstromen.

Farmaceutische industrie

Branche in beeld

De farmaceutische industrie kenmerkt zich door het internationale karakter van de productie en de handel van medicijnen. Het internationaal zaken doen vergt grip op de risico's en het overbruggen van de 'financial supply chain'. Dit vraagt om een grensoverstijgende oplossing.

Zeker van extra werkkapitaal voor de groei van jouw bedrijf?

[15]
[15]
[vgoAlias]
[vgoAlias]
[id^="_form"]
[id^="_form"]
[id$="_submit"]
[id$="_submit"]
[^;]
[^;]
['on' + event]
['on' + event]
[?&]
[?&]
[^&#]
[^&#]
[(d+)]
[(d+)]
[i]
[i]
[results[1]]
[results[1]]
[elem.name]
[elem.name]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-']
[+_a-z0-9-']
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[a-z]
[a-z]
[el.name]
[el.name]