MKB-financiering

Het komt steeds meer voor dat ondernemers een financiering nodig hebben om het werkkapitaal op peil te houden en groei te genereren. Banken hebben in toenemende mate strengere eisen gesteld wat betreft MKB-financiering en andere financieringen voor startende ondernemers. Hierdoor is het steeds moeilijker om krediet op te nemen bij de bank. Door deze strenge eisen zijn er veel alternatieven en initiatieven bijgekomen, zoals: leasing, crowdfunding en factoring om aan een financiering te komen.

Oplossingen voor MKB-financiering

Togather herkent deze uitdagingen en hebben speciaal voor het MKB een aantal oplossingen ontwikkeld waardoor groei en werkkapitaal niet meer hoeft te stagneren. Rekening houdend met het belang van een goede customer experience zorgt Togather op de achtergrond ervoor dat bedrijven veilig (internationaal) handel kunnen bedrijven met hun klanten. Zo leveren wij extra werkkapitaal om groeiambities te verwezenlijken en bieden we inzicht op de liquiditeit. Je hoeft niet meer langs bij externe partijen, wij bieden namelijk de zekerheid dat de facturen die uitstaan worden betaald.

Togather Factoring 2.0

Wij proberen continu de liquiditeit te verbeteren door middel van state-of-the-art-tools. Dit doen wij gepaard met een risicodekking van 100% en geven jou op deze manier de ruimte om duurzaam door te groeien als onderneming.

Voordelen

-  Togather biedt snel extra werkkapitaal
-  Wij zijn een meedenkende partner in het verbeteren van de liquiditeit
-  Customer experience staat bij ons voorop

Zie hier nog meer voordelen van onze nieuwe manier van factoring. Wil je kunnen berekenen wat dit voor jou betekent? Zie onze rekenmodule.