Ondernemen is populair

Ondernemen is nog nooit zo populair geweest. Het MKB in Nederland rekent in 2018 op een flinke groei. Onder de snelste groeiers in het MKB wordt bovendien een omzetgroei van gemiddeld 24 procent verwacht. Dit komt met name door de aantrekkende economie. Ook spelen productontwikkeling en innovatie een belangrijke rol. De keuze om een bedrijf te starten is niet altijd makkelijk aangezien het veel onzekerheden met zich meedraagt. Er komt vaak veel bij kijken voor dat je kan starten met ondernemen.

Ondernemen met zekerheid en vertrouwen

Iedere ondernemer streeft ernaar om financieel geen risico te lopen en behoudt dan ook graag controle over de liquiditeit van het bedrijf. Togather biedt jou hierbij meer zekerheid zodat je met vertrouwen kan ondernemen. Als ondernemers begrijpen wij dit als geen ander. Daarom voert Togather eerst een kredietwaardigheidscheck uit van de klantenportefeuille tijdens de credit check. Alle facturen van de goedgekeurde relaties worden direct uitbetaald, zonder onverwachte kosten achteraf.

Togather Factoring 2.0

Wij bieden jou de kans om groei te continueren en te kunnen verzilveren dankzij het beschikbare werkkapitaal dat meegroeit met jouw omzet. Hiermee kan jij duurzaam groeien en grenzeloos ondernemen. Met grenzeloos ondernemen bedoelen we letterlijk grenzeloos. Togather helpt bedrijven veilig internationaal handelen, wij nemen namelijk ook facturen van internationale klanten over. Of jouw klanten nu in Amsterdam, Brussel of New York zijn gevestigd, wij zorgen ervoor dat je onbezorgd zaken kan doen in het buitenland.

Voordelen

-  Wij streven naar ondernemen met zo min mogelijk financiële risico’s
-  Wij informeren je over de kredietwaardigheid van jouw relaties
-  Facturen van jouw internationale klanten nemen wij ook over

Zie hier nog meer voordelen van onze nieuwe manier van factoring. Wil je kunnen berekenen wat dit voor jou betekent? Zie onze rekenmodule.