Over ons

Togather Finance ontstond in 2017 en is onderdeel van moederbedrijf Channel Capital Advisors. Wij zijn een bundeling van enerzijds financiële expertise over ondernemerschap in het MKB én anderzijds data gedreven kennis. Daarom kunnen wij ambitieuze ondernemers in het MKB helpen met het waarmaken van hun toekomstgerichte ambities. Togather Finance is gevestigd in Amsterdam. Channel Capital Advisors heeft haar hoofdzetel in Londen. Een data gedreven financieel beleid is hét moderne recept voor ondernemers in het MKB om betere keuzes te maken, waardoor ze groeien. Wij innoveren elke dag. Wij zijn het beste maatwerk voor de ambitieuze ondernemer in het MKB. Zakelijke groei is altijd het eindresultaat.

Het team

Wij zijn een snelgroeiende organisatie met enthousiaste en hardwerkende slimme collega’s. Wij vinden het bovendien belangrijk dat onze medewerkers zich binnen de organisatie vrij voelen om eigen initiatief te tonen.

 Daarnaast stimuleren we iedereen om zichzelf op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Wij zijn er van overtuigd dat onze medewerkers dan altijd gemotiveerd blijven waardoor ze hun eigen creativiteit in denken en doen kunnen inzetten voor het gemeenschappelijke doel van onze organisatie én onze klanten! 

We zijn een internationale en tegelijkertijd informele organisatie. Wij geloven dat wederzijds respect binnen die mix van medewerkers met verschillende competenties, kwaliteiten en achtergronden, dé succesfactor is om voor onze klanten en opdrachtgevers het verschil te kunnen maken.

Onze kracht

1.

Zorgzaam

2.

Dynamisch

3.

Groei

4.

Innovatie

5.

Togatherness

Werken bij
Togather?

Bekijk de vacatures

Maak kennis

met ons

Deborah Hutchinson

Chief Executive Officer

Marc van Alphen

Commercie

Robert Lasonder

Commercie

Frank Reijn

Manager Partner Sales

Eva de Groot Ruifrok

Commercie

Mo Irshaid

Commercie

Shirley Martina

Commercie

Julia Bulterman

Operations

Marjan Dekker

Operations

Tamara van Baaijen

Operations

Dwayne Klee

Operations

Jim Harders

IT

João Morais

IT

Alan Zieba

IT

Henk de Vries

IT

Ahmad Moosavi

IT

Daan Balm

IT

Alper Cevik

IT

Tatjana Urvan

IT