Over ons

Wij geloven dat ambitieuze MKB ondernemers beter presteren en sneller groeien als zij eenvoudig over meer werkkapitaal kunnen beschikken en ‘in control’ zijn.

Togather Finance ontstond in 2017 en is onderdeel van moederbedrijf Channel Capital Advisors. Wij zijn een bundeling van enerzijds financiële expertise over ondernemerschap in het MKB én anderzijds data gedreven kennis. Daarom kunnen wij ambitieuze ondernemers in het MKB helpen met het waarmaken van hun toekomstgerichte ambities. Togather Finance is gevestigd in Amsterdam. Channel Capital Advisors heeft haar hoofdzetel in Londen. Een data gedreven financieel beleid is hét moderne recept voor ondernemers in het MKB om betere keuzes te maken, waardoor ze groeien. Wij innoveren elke dag. Wij zijn het beste maatwerk voor de ambitieuze ondernemer in het MKB. Zakelijke groei is altijd het eindresultaat.

Team waarde

Togatherness
Wij geloven in de kracht van samenwerken zodat ieder haar eigen kerncompetenties kan inzetten en waarbij een open karakter en cultuur essentieel is bij het creëren en nastreven van gemeenschappelijke belangen.

Dynamisch
Wij geloven dat in een continue veranderende wereld en bijbehorende omstandigheden, ‘dynamisch zijn’ de voorwaarde is om voorop te kunnen blijven gaan waar mogelijk. Door ons aanpassingsvermogen, flexibiliteit en gedrevenheid geven wij hier maximaal invulling aan. Togather beweegt met je mee.

Groei
Wij geloven dat groei een natuurlijke drijfveer is die in ieder ambitieus mens of organisatie schuilt. Onze activiteiten zijn erop gericht om onze stakeholders hierin maximaal te inspireren en te faciliteren.

Zorgzaam
Wij geloven dat een oprechte en begripvolle relatie onderling en tussen ons en de klant, de basis vormt voor zorg voor elkaar en elkaars (zakelijke) belangen. In combinatie met het bieden van financiële hulp, leidt dat tot ontzorging van de klant in het ondernemerschap. Hierdoor ontstaat rust en ruimte voor groei.

Innovatie
Wij geloven in de kracht van een constante factor van creativiteit, gericht op vernieuwing en verbetering van inzichten, processen en systemen.

 

Onze kracht

1.

Togatherness

2.

Dynamisch

3.

Groei

4.

Zorgzaam

5.

Innovatie

Werken bij
Togather?

Bekijk de vacatures

Maak kennis

met ons

Rob Retèl

Managing Director

David van der Veer

Chief Risk Officer

Kasia Rytelewska

Head of Portfolio and Product Development

Jim Harders

Head of Technical Services

Tony Smedley

Head of SME Business Development

Eva de Groot Ruifrok

SME Business Development

Iris Sauvé

Operations

Ricardo Elizen

Operations

Parthenia Zichem

Operations

Henk de vries

Technical Services

[15]
[15]
[vgoAlias]
[vgoAlias]
[id^="_form"]
[id^="_form"]
[id$="_submit"]
[id$="_submit"]
[^;]
[^;]
['on' + event]
['on' + event]
[?&]
[?&]
[^&#]
[^&#]
[(d+)]
[(d+)]
[i]
[i]
[results[1]]
[results[1]]
[elem.name]
[elem.name]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-'&=]
[+_a-z0-9-']
[+_a-z0-9-']
[a-z0-9-]
[a-z0-9-]
[a-z]
[a-z]
[el.name]
[el.name]