Uitbesteding debiteurenbeheer

Ondernemen is nog nooit zo populair geweest. Het MKB in Nederland rekent in 2018 op een flinke groei. Onder de snelste groeiers in het MKB wordt bovendien een omzetgroei van gemiddeld 24 procent verwacht. Dit komt met name door de aantrekkende economie. Ook spelen productontwikkeling en innovatie een belangrijke rol. De keuze om een bedrijf te starten is niet altijd makkelijk aangezien het veel onzekerheden met zich meedraagt. Er komt vaak veel bij kijken voor dat je kan starten met ondernemen.

Togather voor uitbesteding debiteuren

Togather zorgt ervoor dat jij ’s nachts niet meer wakker ligt met de vraag of de facturen wel op tijd zijn betaald. Als ondernemer heb je namelijk zelf grip op debiteurenbeheer en kun jij je volledig focussen op jouw ambities. Conversaties met klanten gaan niet meer over de openstaande rekeningen, maar over jouw product of dienst. Ondanks dat jij de debiteurenbeheer uitbesteed, heb je altijd inzicht en bewind op de cashflow en behoud contact met je relaties. Wij bieden namelijk gratis toegang tot ons ‘state of the art Credit Management Systeem’ waar je inzicht hebt op het betaalgedrag van jouw klanten. Hiermee bespaar je kosten en heb je geen administratieve rompslomp.

Togather Factoring 2.0

Risico’s afdekken voor 100%, dat is Factoring 2.0. Togather signaleert en geeft inzicht op het betalingsgedrag van jouw klanten en voert daarvoor een credit check uit. Jij ontvangt meer informatie over de kredietwaardigheid van jouw klanten, waardoor jij met meer zekerheid en vertrouwen kan ondernemen. Alle facturen van de geaccepteerde debiteuren betalen wij direct uit, zonder onverwachte kosten achteraf. Simpel.

Voordelen

-  Togather helpt jou met de administratieve rompslomp
-  Wij zorgen dat jij meer tijd hebt voor het uitoefenen van jouw core business
-  Wij dekken zoveel mogelijk risico’s af door de gratis credit check

Zie hier nog meer voordelen van onze nieuwe manier van factoring. Wil je kunnen berekenen wat dit voor jou betekent? Zie onze rekenmodule.