Veilig internationaal handelen

Zaken doen is spannend, maar zaken doen buiten de grenzen van Nederland is nog spannender. Voordat je hieraan begint moet je namelijk goed op de hoogte zijn van internationale regels en wetten om veilig internationaal te handelen. Hierbij worden Bankzaken worden ook complexer en omvangrijker, helemaal als je steeds verder de grens over gaat. In ieder land gaat het betalingsverkeer ten slotte anders.  Veel ondernemers maken dan ook gebruik van externe boekhoud dienstverleners om risico’s te mijden.

Togather veilig internationaal handelen

Togather is de enige factoring aanbieder in Nederland die ook facturen van buitenlandse klanten overneemt en jou helpt om veilig internationaal te ondernemen. Het maakt dus niet uit waar jouw klanten zitten, wij zorgen ervoor dat je onbezorgd zaken kunt doen in het buitenland. Natuurlijk beoordelen wij ook internationaal de kredietwaardigheid van een klant om jouw onderneming van risico’s uit te sluiten. Hierdoor kan jij grenzeloos handelen met zo min mogelijk risico’s. Wij geven jou graag advies en tools om ook het internationale betalingsverkeer is goede banen te leiden.

Togather Factoring 2.0

Grenzeloos ondernemen in het buitenland, maar ook voor duurzame groei. Kansen om jouw groei te continueren kunnen verzilverd worden dankzij het beschikbare werkkapitaal dat meegroeit met jouw omzet. Je hebt dus altijd inzicht en controle op jouw liquiditeit en kredietrisico.

Voordelen

-  De enige factormaatschappij die facturen overneemt van buitenlandse klanten
-  Wij beoordelen jouw internationale klanten op kredietwaardigheid
-  Advies en tools om alles in goede banen te leiden en veilig internationaal te handelen

Zie hier nog meer voordelen van onze nieuwe manier van factoring. Wil je kunnen berekenen wat dit voor jou betekent? Zie onze rekenmodule.